xbox live and winroute

Got a software or hardware problem? Ask your questions here

Moderator: SG Admins

Post Reply

xbox live or sony online

Xbox live baby
3
43%
sony all the way baby
1
14%
both baby YEH!
3
43%
 
Total votes: 7

rib?
Uber-pe0n
Uber-pe0n
Posts: 468
Joined: Tue Nov 05, 2002 11:01 am
Location: Southampton
Contact:

xbox live and winroute

Post by rib? » Wed Jun 18, 2003 1:00 pm

has anyone managed to get xbox live working through winroute yet? i've been trawling through google for resources and how-to's and any information regarding the issue but aside from this post http://www.roweb.co.uk/Forum2/topic.asp?fid=18&tid=4531 from middie of all people (funny things do creep up on you on google) i've seen no proper guides and a few browse the surface articles (plus a few rants) that cover the subject.
Im thinking about this because im planning on picking up either the sony varient or the xbox varient in the distant future and am looking into seeing if i can accomidate it in my existing setup.
-------------------------------------------------
|It's prostitution jim but not as we know it.|
-------------------------------------------------

User avatar
mid_gen
LAN Admin-Monkey
LAN Admin-Monkey
Posts: 853
Joined: Sun Oct 27, 2002 4:49 pm
Location: Basingstoke
Contact:

Post by mid_gen » Wed Jun 18, 2003 3:09 pm

X Box Live works fine on winroute, you don't need to change anything. You can host games behind it without mapping ports...presumably due to some cleverness on their part.

Sony Online? Don't you have to pay a fortune for the HDD + broadband adapter, and get the headset seperately? MS have the right idea imo :)

rib?
Uber-pe0n
Uber-pe0n
Posts: 468
Joined: Tue Nov 05, 2002 11:01 am
Location: Southampton
Contact:

Post by rib? » Wed Jun 18, 2003 3:17 pm

ah, i've looked into this, eurogamer.net is a big help with that. Apapters £29 or something silly like that, no subscription yet, no headset as standard!! but socom for £40-50 includes headphone and game. Looks like they're spreading their costs out, but it doesnt look like it's as polished as the xbox live version.
-------------------------------------------------
|It's prostitution jim but not as we know it.|
-------------------------------------------------

User avatar
mid_gen
LAN Admin-Monkey
LAN Admin-Monkey
Posts: 853
Joined: Sun Oct 27, 2002 4:49 pm
Location: Basingstoke
Contact:

Post by mid_gen » Wed Jun 18, 2003 3:21 pm

But if you want to download any new content, it's the 3-figure HDD add-on =/

Tis nice being able to just download new gubbins off xbox live, new Splinter Cell levels, Mech Assault add-ons etc.

User avatar
Sharpe
Bitchin'-pe0n
Bitchin'-pe0n
Posts: 115
Joined: Mon Oct 28, 2002 11:22 am
Location: Hampshire

Post by Sharpe » Wed Jun 18, 2003 5:40 pm

Sony all the way :D
I am the game and i make the rules, so move on out or you'll die like a fool.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests